Diensten

SKANDI helpt u graag verder!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mandy@skandidesign.nl

 Bouwkundig tekenwerk

SKANDI levert bouwkundig tekenwerk voor elke situatie. Samen met u stemmen we af welke situatie van toepassing is en afhankelijk van de situatie biedt SKANDI een passend pakket aan bouwkundig tekenwerk aan. Tekenwerk kan geleverd worden voor alle fasen; van schetsontwerp tot de technische uitvoering en voor verbouwingen tot aan nieuwbouw.

Interieurontwerp

SKANDI ontwerpt interieurs passend bij uw wensen en eisen. Het ontwerpen van interieurs is heel persoonlijk proces, waardoor SKANDI het belangrijk vindt om u te betrekken in het ontwerpproces. Samen ontwerpen we met behulp van moodboards en visualisaties een interieur dat bij u past bij uw wensen en eisen.

3D modellen en visualisaties

SKANDI maakt veel verschillende soorten impressies. De 3D renders worden afgestemd op uw wensen en eisen met als resultaat een overtuigend beeld van uw ontwerp. Daarin zijn er veel opties mogelijk want SKANDI maakt diverse impressies; van interieur tot exterieur visualisatie en van en eenvoudige schets tot een zeer gedetailleerde visualisatie.

Advies duurzaamheid en circulariteit

SKANDI geeft duurzaamheidsadvies op maat. Dit advies heeft niet alleen betrekking op het architectonisch of bouwkundig ontwerp, maar ook met een oog op de toekomst. Duurzaamheid en circulariteit spelen een grote rol in de adviezen die SKANDI geeft, zodat zowel u als toekomstige gebruiker(s) op een duurzame manier gebruik kunnen maken van het gebouw.

Maatwerkmeubels

SKANDI ontwerpt meubels op maat voor u. Een interieur is heel persoonlijk en niet voor elke situatie is een passend meubel te vinden. Passend bij het interieur ontwerpt SKANDI maatwerk meubels in samenwerking met diverse meubelmakers. Daarin spelen uw wensen en eisen de belangrijkste rol om tot een meubelontwerp te komen passend bij uw interieur.

Bouwbegeleiding

SKANDI begeleidt uw bouwproces. Elke situatie is anders in de bouw en SKANDI helpt u graag verder door mee te kijken tijdens de uitvoering van het ontwerp. Op deze manier zorgt SKANDI ervoor dat uw ontwerp gewaarborgd blijft en dat u ontlast wordt tijdens de uitvoering. Afhankelijk van de situatie kan dit gaan om contact met de gemeente, adviseurs of de aannemer.
 

LIJST MET ONZE DIENSTEN

Bouwkundig tekenwerk

Interieurontwerp

Visualisaties

VR presentatie

NEN2580 meetrapporten

Inmetingen

Duurzaamheidsadvies

Vergunningsaanvragen

Onderzoek

Bouwbegeleiding

Bouwkundig advies

Presentatietekeningen